Vadstena Lasermärkning

Östergötlands län

Information

580824-XXXX är organisationsnummer för företaget Vadstena Lasermärkning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vadstena Lasermärkning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vadstena som är den kommunen som Vadstena Lasermärkning finns i.

Vadstena Lasermärkning har varit registrerat sedan 2003-09-09 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vadstena Lasermärkning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-04.

Vadstena Lasermärkning är och det finns flera bolag i Vadstena som också är .

Firmatecknare för Vadstena Lasermärkning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vadstena Lasermärkning så kan ni göra det på telefon genom 0143-24940 eller genom brev på följande adress:

Med laser märka och dekorera på plast- och metallkomponenter.

Det finns olika personer som har en koppling med Vadstena Lasermärkning och det är Lindström, Stefan som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,