Nyberg Clothing Company AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vadstena och Nyberg Clothing Company AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nyberg Clothing Company AB är ett av dem. Statusen för Nyberg Clothing Company AB är att Bolaget är aktivt.

Nyberg Clothing Company AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-08-22. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nyberg Clothing Company AB ska trivas.

Nyberg Clothing Company AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-13. I Vadstena så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara butiksförsäljning av dam och herrkläder även skor och accessoarer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nyberg Clothing Company AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-13.

Idag är Nyberg Clothing Company AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Nyberg Clothing Company AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-12370.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nyberg Clothing Company AB är Nyberg, Eva-Lena som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bror Jörgen som är född 1957 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Nyberg Clothing Company AB har 556736-2867 som sitt organisationsnummer.