PP Fasad & Murteknik i Motala/Vadstena AB

Östergötlands län

Information

I Vadstena finns det ett Aktiebolag som heter PP Fasad & Murteknik i Motala/Vadstena AB. Det finns flera företag som liknar PP Fasad & Murteknik i Motala/Vadstena AB i Östergötlands län. Vadstena är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

PP Fasad & Murteknik i Motala/Vadstena AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-06-14 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2007-05-28 så har PP Fasad & Murteknik i Motala/Vadstena AB varit registrerat och sedan 2007-06-14 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är PP Fasad & Murteknik i Motala/Vadstena AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med PP Fasad & Murteknik i Motala/Vadstena AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Dynamov. 7 B, 591 61, Motala. Vi ni istället prata med PP Fasad & Murteknik i Motala/Vadstena AB så kan ni göra det på 0143-13562.

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva putsning och murnings- arbeten. Sättning av kakel och klinkers. Handel med byggvaror samt med allt ovanstående förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Engström, Peter Harry Viktor som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Csenyi Gustavsson, Peter Ferenc som är född 1963 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

PP Fasad & Murteknik i Motala/Vadstena AB har 556730-7698 som sitt organisationsnummer.