Rick's i Vadstena AB

Östergötlands län

Information

Rick's i Vadstena AB är ett bolag som finns i Vadstena. I Rick's i Vadstena AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersson, Per Rikard som är född 1963 och har titeln VD, Petersson, Per Rikard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Jessica Maria som är född 1989 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rick's i Vadstena AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rick's i Vadstena AB på telefon 070-6084889.

Bolaget ska bedriva handel med livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rick's i Vadstena AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rick's i Vadstena AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Vadstena arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rick's i Vadstena AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-04 och Rick's i Vadstena AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rick's i Vadstena AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rick's i Vadstena AB har 556728-4632 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.