Vadstena Fjärrtransporter AB

Östergötlands län

Information

Vadstena Fjärrtransporter AB är en verksamhet som finns i Vadstena. I Vadstena Fjärrtransporter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gårdh, Åke Fredrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Zejlon, Jan Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Gårdh, Bengt Arvid Åke som är född 1939 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Vadstena Fjärrtransporter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Vadstena Fjärrtransporter AB på telefon 070-5451340.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva åkeri samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vadstena Fjärrtransporter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vadstena Fjärrtransporter AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Vadstena arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Vadstena Fjärrtransporter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-24 och Vadstena Fjärrtransporter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-24.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vadstena Fjärrtransporter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Gårdh, Åke Fredrik

Vadstena Fjärrtransporter AB har 556725-2753 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.