J Liljefors Bygg & Fix AB

Östergötlands län

Information

556719-3379 är organisationsnummer för verksamheten J Liljefors Bygg & Fix AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J Liljefors Bygg & Fix AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vadstena som är den kommunen som J Liljefors Bygg & Fix AB finns i.

J Liljefors Bygg & Fix AB har varit registrerat sedan 2007-01-03 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för J Liljefors Bygg & Fix AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-25.

J Liljefors Bygg & Fix AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vadstena som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J Liljefors Bygg & Fix AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med J Liljefors Bygg & Fix AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9806000 eller genom brev på följande adress:
Kung Valdemars v. 64, 592 41, Vadstena

Bolaget ska bedriva handel med byggvaror och utföra montering av byggprodukter, legoarbeten, ventilationsarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J Liljefors Bygg & Fix AB och det är Liljefors, Erik Jesper Stefan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mona Ingela som är född 1967 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,