Sweden Assistive Solutions AB

Östergötlands län

Information

Sweden Assistive Solutions AB är ett av många bolag som finns i Vadstena. Det är nämligen den kommunen som Sweden Assistive Solutions AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sweden Assistive Solutions AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-09-28.

Sweden Assistive Solutions AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-09-21. Men sedan 2006-10-05 så har Sweden Assistive Solutions AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Wollmar Yxkullsg. 19, 118 50, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sweden Assistive Solutions AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-56242580.

Vadstena arbetar för att bolag som Sweden Assistive Solutions AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sweden Assistive Solutions AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolagets verksamhets skall vara bedriva utvecklingsarbete och sälja tjänster inom IT, utbildning, konsultationer, habilitering, rehabilitering, hälsa, frisk vård och musik.

Firmatecknare för Sweden Assistive Solutions AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sweden Assistive Solutions AB och det är följande personer, Hamberg, Bo Arne Oskar som är född 1957 och har titeln VD, Hamberg, Bo Arne Oskar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekhöjd, Mona Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Albinsson, Arne Marcus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Friis, Anders Hugo som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor.Motala Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sweden Assistive Solutions AB är 556711-6354.