Lövhagens Skogstjänst AB

Östergötlands län

Information

Lövhagens Skogstjänst AB är en verksamhet som finns i Vadstena. I Lövhagens Skogstjänst AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Veine Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann-Marie Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Viktorsson, Björn Nils-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Viktorssons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lövhagens Skogstjänst AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lövhagens Skogstjänst AB på telefon 0143-40016.

Bolaget ska bedriva skogs- och schakttransporter, utföra tjänster inom skog och lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lövhagens Skogstjänst AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lövhagens Skogstjänst AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Vadstena arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lövhagens Skogstjänst AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-15 och Lövhagens Skogstjänst AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lövhagens Skogstjänst AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lövhagens Skogstjänst AB har 556705-9778 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.