Dinair Industries AB

Östergötlands län

Information

Dinair Industries AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där Dinair Industries AB finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dinair Industries AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Dinair Industries AB har haft sedan 2008-06-05. Dinair Industries AB har funnits sedan och 2006-11-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dinair Industries AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0143-12580.

Vadstena arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Dinair Industries AB Privat, ej börsnoterat.

Dinair Industries AB har idag 556701-1811 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Dinair Industries AB

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper samt tillverka, utveckla och marknadsföra filter för luft och vätskor, bedriva export och import av VVS-produkter samt därmed förenlig verksamhet.

I Dinair Industries AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Särnehed, Ulf Fredrik som är född 1974 och har titeln VD, Särnehed, Ulf Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ödling, Hans Patrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Särnehed, Anna Maria Viktoria som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ödling, Helena Katarina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .