Ister AB

Östergötlands län

Information

Ister AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där Ister AB finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ister AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Ister AB har funnits sedan och 2006-04-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ister AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hovsg. 3, 592 30, Vadstena men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3465522.

Vadstena arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ister AB Privat, ej börsnoterat.

Ister AB har idag 556696-2709 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ister AB

Bolaget skall bedriva klädbutik samt därmed förenlig verksamhet.

I Ister AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindell Alexandersson, Karl Johan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Kristina Maria Irene som är född 1977 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .