Sanitary Trading & Consulting i Vadstena AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva import, export, förmedling samt försäljning av sanitets- och byggnadsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sanitary Trading & Consulting i Vadstena AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vadstena så är Sanitary Trading & Consulting i Vadstena AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Vadstena arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vadstena och i Östergötlands län. Redan 2005-12-28 så skapades Sanitary Trading & Consulting i Vadstena AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

Sanitary Trading & Consulting i Vadstena AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-16

556695-2866 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vadstena.

Just nu är Sanitary Trading & Consulting i Vadstena AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Sanitary Trading & Consulting i Vadstena AB så går det att nå dem via telefon på 070-5287449 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sanitary Trading & Consulting i Vadstena AB är Rüping, Burkhard som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Järnholt, Johan Erik Åke som är född 1956 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .