HCJ Bygg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

HCJ Bygg Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där HCJ Bygg Aktiebolag finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. HCJ Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket HCJ Bygg Aktiebolag har haft sedan 2006-01-13. HCJ Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till HCJ Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tjäderg. 42, 592 42, Vadstena men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0143-12120.

Vadstena arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är HCJ Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

HCJ Bygg Aktiebolag har idag 556692-2257 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för HCJ Bygg Aktiebolag

Bolaget ska idka byggnadsverksamhet samt köp och försäljning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I HCJ Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Per Conny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per Henrik som är född 1974 och har titeln Suppleant, Karlmark, Kjell Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Karlmarks Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .