Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vadstena och Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling AB är ett av dem. Statusen för Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-08-23. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling AB ska trivas.

Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15. I Vadstena så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall på konsultbasis utveckla företags och oraganisationers varumärken samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15.

Idag är Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-75231.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling AB är Magnusson, Mats Stig Knut som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kennberg, Per Tommy som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kennberg, Inga-Lill Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Uhlhorn, Cecilia Maria Tekla som är född 1965 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling AB har 556684-7678 som sitt organisationsnummer.