Eco Store AB

Östergötlands län

Information

556678-9631 är organisationsnummer för verksamheten Eco Store AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eco Store AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vadstena som är den kommunen som Eco Store AB finns i.

Eco Store AB har varit registrerat sedan 2005-04-06 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eco Store AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Eco Store AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vadstena som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eco Store AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Eco Store AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3745273 eller genom brev på följande adress:
Lustigkullev. 51, 591 45, Motala

Bolaget ska bedriva försäljning, konstruktion och reparation av manuell materialhanteringsutrustning inom industri och distribution, konsultverksamhet inom dessa områden. Bolaget ska även bedriva handel med hästar samt handel med trav och rid- sportsutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Eco Store AB och det är Stadig, Esa Jukka Ilmari som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Stadig, Emma Johanna som är född 1987 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,