Werner Trädgård & Fastighetsservice i Vadstena AB

Östergötlands län

Information

556677-0623 är organisationsnummer för företaget Werner Trädgård & Fastighetsservice i Vadstena AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Werner Trädgård & Fastighetsservice i Vadstena AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vadstena som är den kommunen som Werner Trädgård & Fastighetsservice i Vadstena AB finns i.

Werner Trädgård & Fastighetsservice i Vadstena AB har varit registrerat sedan 2005-03-02 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Werner Trädgård & Fastighetsservice i Vadstena AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-07.

Werner Trädgård & Fastighetsservice i Vadstena AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vadstena som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Werner Trädgård & Fastighetsservice i Vadstena AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Werner Trädgård & Fastighetsservice i Vadstena AB så kan ni göra det på telefon genom 0143-411020 eller genom brev på följande adress:
Skänningeg. 14, 592 32, Vadstena

Bolaget skall bedriva trädgård- och fastighetsservice, entreprenad och markbearbetning, uthyrning av markberedningsmaskiner samt förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Werner Trädgård & Fastighetsservice i Vadstena AB och det är Werner, Carl Åke Vilhelm som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg Werner, Boel Viveka som är född 1968 och har titeln Suppleant, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor,