Arfvelin Design AB

Östergötlands län

Information

Arfvelin Design AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där Arfvelin Design AB finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arfvelin Design AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Arfvelin Design AB har haft sedan 2004-11-11. Arfvelin Design AB har funnits sedan och 2004-11-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Arfvelin Design AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 22, 592 30, Vadstena men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0143-10883.

Vadstena arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Arfvelin Design AB Privat, ej börsnoterat.

Arfvelin Design AB har idag 556669-5416 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -suppleanterna är den som för stunden ansvarar för Arfvelin Design AB

Aktibolagets verksamhet ska vara att saluföra varor i butik, äga och förvalta fast och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

I Arfvelin Design AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arfvelin, Barbro Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Arfvelin, Anna Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Arfvelin, Dan Eric som är född 1981 och har titeln Suppleant, Arfvelin, Hanna Margareta som är född 1986 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.