Allax Lantbruk AB

Östergötlands län

Information

Allax Lantbruk AB är en verksamhet som finns i Vadstena. I Allax Lantbruk AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Anders Mikael som är född 1972 och har titeln VD, Larsson, Anders Mikael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Sverker Bertil som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wall, Jan Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Anders Bertil som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Lars Håkan som är född 1945 och har titeln SuppleantWall, Hans Magnus som är född 1939 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Allax Lantbruk AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Allax Lantbruk AB på telefon 0143-40121.

Bolaget skall bedriva jord och skogsbruk, bedriva uthyrning av maskiner och personal inom jord och skogsbruksbranschen, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva kapitalförvaltning och handel med värdepapper.

Idag är Allax Lantbruk AB av bolagstypen Aktiebolag.

Allax Lantbruk AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Vadstena arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Allax Lantbruk AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-14 och Allax Lantbruk AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Allax Lantbruk AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Allax Lantbruk AB har 556666-1962 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.