KetulyGruppen AB

Östergötlands län

Information

KetulyGruppen AB är en verksamhet som finns i Vadstena. I KetulyGruppen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ketuly, Adib som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg Ketuly, Mona Viktoria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KetulyGruppen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå KetulyGruppen AB på telefon 0143-50015.

Bolaget driver handel med lackeringsanläggningar, lackerings- och verkstadsutrustning, byggverksamhet, fastighetsförvaltning, fastighetsförsäljning och utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är KetulyGruppen AB av bolagstypen Aktiebolag.

KetulyGruppen AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Vadstena arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

KetulyGruppen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-17 och KetulyGruppen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KetulyGruppen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

KetulyGruppen AB har 556650-6910 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.