Hofslätt Konfektion AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hofslätt Konfektion AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vadstena så är Hofslätt Konfektion AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Vadstena arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vadstena och i Östergötlands län. Redan 2003-04-09 så skapades Hofslätt Konfektion AB och verksamheten är har F-skattsedel Hofslätt Konfektion AB har haft det sedan 2003-04-24.

Hofslätt Konfektion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-01

556642-9162 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vadstena.

Just nu är Hofslätt Konfektion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Hofslätt Konfektion AB så går det att nå dem via telefon på 0143-10068 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hofslätt Konfektion AB är Karlsson, Bengt Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hjördis Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .