Kolsbro Häst och Fritid AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva stall och ridskoleverksamhet, avel och upp- födning av hästar, ungdoms- och fritidsgårdsverksamhet, jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kolsbro Häst och Fritid AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vadstena så är Kolsbro Häst och Fritid AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Vadstena arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vadstena och i Östergötlands län. Redan 2002-07-03 så skapades Kolsbro Häst och Fritid AB och verksamheten är har F-skattsedel Kolsbro Häst och Fritid AB har haft det sedan 2002-08-05.

Kolsbro Häst och Fritid AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-08-05

556629-8856 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vadstena.

Just nu är Kolsbro Häst och Fritid AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Kolsbro Häst och Fritid AB så går det att nå dem via telefon på 070-2676376 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kolsbro Häst och Fritid AB är Falkhede Elf, Charlotta Barbro Marie som är född 1964 och har titeln VD, Falkhede Elf, Charlotta Barbro Marie som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Falkhede, Ralf Ingjald Ossian som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Molin Falkhede, Anna Malin Josefina som är född 1987 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Barbro Ingegärd som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor.