AB Svenska Mätanalys

Östergötlands län

Information

AB Svenska Mätanalys hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där AB Svenska Mätanalys finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Svenska Mätanalys tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket AB Svenska Mätanalys har haft sedan 2003-01-23. AB Svenska Mätanalys har funnits sedan och 2003-02-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AB Svenska Mätanalys så kan ni göra det genom att skicka er post till Åbylund Säteri 105, 592 92, Vadstena men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0141-414414.

Vadstena arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är AB Svenska Mätanalys Privat, ej börsnoterat.

AB Svenska Mätanalys har idag 556625-4321 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AB Svenska Mätanalys

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utveckling av innovationer inom jordbrukssektorn samt därmed förenlig verksamhet.

I AB Svenska Mätanalys så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eke-Göransson, Per Hugo som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Eke-Göransson, Karin Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .