Brimalm Engineering AB

Östergötlands län

Information

556621-6783 är organisationsnummer för verksamheten Brimalm Engineering AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brimalm Engineering AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vadstena som är den kommunen som Brimalm Engineering AB finns i.

Brimalm Engineering AB har varit registrerat sedan 2002-01-21 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brimalm Engineering AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-02.

Brimalm Engineering AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vadstena som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brimalm Engineering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Brimalm, Gösta Jan Stellan

Vill ni komma i kontakt med Brimalm Engineering AB så kan ni göra det på telefon genom 0143-10200 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av elktronik och finmekaniska produkter, främst för industri-och skalamodeller ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brimalm Engineering AB och det är Brimalm, Gösta Jan Stellan som är född 1959 och har titeln VD, Brimalm, Gösta Jan Stellan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallström, Tom Richard som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Per Olof som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterstedt, Lars Arvid som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlmark, Kjell Olof som är född 1955 och har titeln RevisorKarlmarks Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,