Vadstena Polymer AB

Östergötlands län

Information

Vadstena Polymer AB är ett företag som finns i Vadstena. I Vadstena Polymer AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hellström, Rolf Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Aina Birgitta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vadstena Polymer AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vadstena Polymer AB på telefon 0143-29701.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av formsprutade plastprodukter, uthyrning av plastformsprutningsmaskiner, konsultverksamhet inom företagsledningsområdet och äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vadstena Polymer AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vadstena Polymer AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Vadstena arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vadstena Polymer AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-25 och Vadstena Polymer AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vadstena Polymer AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vadstena Polymer AB har 556621-6072 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.