Checkprint AB

Östergötlands län

Information

Checkprint AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där Checkprint AB finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Checkprint AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Checkprint AB har haft sedan 2002-01-21. Checkprint AB har funnits sedan och 2002-01-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Checkprint AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Motalag. 17, 592 32, Vadstena men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0143-31300.

Vadstena arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Checkprint AB Privat, ej börsnoterat.

Checkprint AB har idag 556621-3095 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Checkprint AB

Bolaget ska bedriva tryckeri och försäljning av displaysystem och därmed förenlig verksamhet.

I Checkprint AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olai, Måns Per Knut som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Molin, Carl Göran Kenneth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Olai, Per Göran Hjalmar som är född 1939 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .