Kickon Engineering Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Kickon Engineering Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vadstena. Det är nämligen den kommunen som Kickon Engineering Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kickon Engineering Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-04-13.

Kickon Engineering Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2001-03-21. Men sedan 2001-04-13 så har Kickon Engineering Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industriv. 2, 592 41, Vadstena. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kickon Engineering Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0143-31113.

Vadstena arbetar för att verksamheter som Kickon Engineering Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kickon Engineering Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom konstruktion och beräkningar inom processindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kickon Engineering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kickon Engineering Aktiebolag och det är följande personer, Fredriksson, Bo Folke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Lilly Marianne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kickon Engineering Aktiebolag är 556608-3613.