Vadstena Värdshus AB

Östergötlands län

Information

556607-8381 är organisationsnummer för bolaget Vadstena Värdshus AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vadstena Värdshus AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vadstena som är den kommunen som Vadstena Värdshus AB finns i.

Vadstena Värdshus AB har varit registrerat sedan 2001-03-13 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vadstena Värdshus AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-04-13.

Vadstena Värdshus AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vadstena som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vadstena Värdshus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Vadstena Värdshus AB så kan ni göra det på telefon genom 0143-31220 eller genom brev på följande adress:
Rådhustorget 2, 592 30, Vadstena

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet, hotellverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vadstena Värdshus AB och det är Enkvist, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Nicklas Birger som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Enkvist, Ulla Märta Catarina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Jansson, Anna Caroline som är född 1971 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor