Holistic Sverige Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Holistic Sverige Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vadstena här finns det många olika Aktiebolag. Holistic Sverige Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Vadstena jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Holistic Sverige Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-01-29 och har organisationsnummer 556603-0200.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0143-31470 alternativt besöka eller skicka post till Holistic Sverige Aktiebolag på följande adress Motalag. 18, 592 32, Vadstena.

Holistic Sverige Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-29.

I Holistic Sverige Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Jakobsson, Kenneth Michael som är född 1974 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är information, utbildning, kursverksamhet, konsulttjänster och försäljning av litteratur, samt import och handel med produkter inom området personlig utveckling och egenvård samt försäljning av kosttillskott på internet och därmed förenlig verksamhet.