El & Datainstallationer i Vadstena AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vadstena och El & Datainstallationer i Vadstena AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och El & Datainstallationer i Vadstena AB är ett av dem. Statusen för El & Datainstallationer i Vadstena AB är att Bolaget är aktivt.

El & Datainstallationer i Vadstena AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-09. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där företaget finns i jobbar för att företag som El & Datainstallationer i Vadstena AB ska trivas.

El & Datainstallationer i Vadstena AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29. I Vadstena så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva el och datainstallationer. Förvaltning av lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att El & Datainstallationer i Vadstena AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29.

Idag är El & Datainstallationer i Vadstena AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med El & Datainstallationer i Vadstena AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-13373.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med El & Datainstallationer i Vadstena AB är Lindvall, Jan Lars-Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindvall, Bo Mats som är född 1967 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

El & Datainstallationer i Vadstena AB har 556602-2017 som sitt organisationsnummer.