Dinair Filter AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vadstena och Dinair Filter AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dinair Filter AB är ett av dem. Statusen för Dinair Filter AB är att Bolaget är inaktivt.

Dinair Filter AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-08-02. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dinair Filter AB ska trivas.

I Vadstena så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka tillverkning och handel med filter för luftrening ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dinair Filter AB inte är momsregistrerat.

Idag är Dinair Filter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Dinair Filter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-12580.

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -styrelsens ledamöter.

De som är på något sätt har med Dinair Filter AB är Ödling, Hans Patrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Särnehed, Ulf Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ödling, Hans Olof som är född 1940 och har titeln Suppleant, Johansson, Bernt Arne som är född 1967 och har titeln Revisor, Boström, Kurt Johan som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Dinair Filter AB har 556594-5127 som sitt organisationsnummer.