Raststugan i Vadstena AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva kiosk och caférörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Raststugan i Vadstena AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vadstena så är Raststugan i Vadstena AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Vadstena arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vadstena och i Östergötlands län. Redan 2000-03-30 så skapades Raststugan i Vadstena AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556586-9293 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vadstena.

Just nu är Raststugan i Vadstena AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Raststugan i Vadstena AB så går det att nå dem via telefon på 073-6407760 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Raststugan i Vadstena AB är Ivanovic, Milovan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Savic, Dobrila som är född 1956 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .