Svets & Legoteknik i Vadstena AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva svets, smides- och plåtarbeten, maskinreparationer och handel med maskiner i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svets & Legoteknik i Vadstena AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vadstena så är Svets & Legoteknik i Vadstena AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Vadstena arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vadstena och i Östergötlands län. Redan 1999-12-07 så skapades Svets & Legoteknik i Vadstena AB och verksamheten är har F-skattsedel Svets & Legoteknik i Vadstena AB har haft det sedan 2002-02-25.

Svets & Legoteknik i Vadstena AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-02-25

556580-9570 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vadstena.

Just nu är Svets & Legoteknik i Vadstena AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Svets & Legoteknik i Vadstena AB så går det att nå dem via telefon på 070-5936487 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svets & Legoteknik i Vadstena AB är Börjesson, Sven Ivar Joakim som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Kerstin Eva-Lena M som är född 1968 och har titeln Suppleant, Danielsson, Christina Ann-Margret som är född 1950 och har titeln Revisor, Carlsson, Ulf Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .