Bilverkstads AB Hallin o Kling Eftr.

Östergötlands län

Information

Bilverkstads AB Hallin o Kling Eftr. hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där Bilverkstads AB Hallin o Kling Eftr. finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bilverkstads AB Hallin o Kling Eftr. tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bilverkstads AB Hallin o Kling Eftr. har haft sedan 1998-01-01. Bilverkstads AB Hallin o Kling Eftr. har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bilverkstads AB Hallin o Kling Eftr. så kan ni göra det genom att skicka er post till Pilgrimsv. 12, 592 31, Vadstena men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0143-31070.

Vadstena arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bilverkstads AB Hallin o Kling Eftr. Privat, ej börsnoterat.

Bilverkstads AB Hallin o Kling Eftr. har idag 556560-3205 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Roy Inge -Åkerberg, Christer Emanuel är den som för stunden ansvarar för Bilverkstads AB Hallin o Kling Eftr.

Bolaget skall bedriva bilverkstad och handel med fordon, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Bilverkstads AB Hallin o Kling Eftr. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkerberg, Christer Emanuel som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Roy Inge som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, MOTEK Revision AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.