MP Innovator Fastigheter AB

Östergötlands län

Information

MP Innovator Fastigheter AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där MP Innovator Fastigheter AB finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. MP Innovator Fastigheter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. MP Innovator Fastigheter AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MP Innovator Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0143-13151.

Vadstena arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är MP Innovator Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

MP Innovator Fastigheter AB har idag 556552-0961 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Wahrén, Mats Ejvin -Wahrén, Per Erik är den som för stunden ansvarar för MP Innovator Fastigheter AB

Bolaget ska förvalta fastigheter, värdehandlingar samt verka inom hög logistisk produktionsteknologi, genom konsultverksamhet utarbeta automatisering av produktionsflöde i industrier, och därmed förenlig verksamhet.

I MP Innovator Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wahrén, Mats Ejvin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahrén, Per Erik som är född 1956 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .