BMAL i Vadstena AB

Östergötlands län

Information

BMAL i Vadstena AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där BMAL i Vadstena AB finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. BMAL i Vadstena AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket BMAL i Vadstena AB har haft sedan 1997-01-01. BMAL i Vadstena AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BMAL i Vadstena AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skänningeg. 5, 592 32, Vadstena men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0143-31872.

Vadstena arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är BMAL i Vadstena AB Privat, ej börsnoterat.

BMAL i Vadstena AB har idag 556546-1687 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BMAL i Vadstena AB

Bolaget ska bedriva kapitalförvaltning.

I BMAL i Vadstena AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rudberg-Larsson, Britt-Mari Kristina som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, John Arne Ingvar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .