Borghamns Stenförädling AB

Östergötlands län

Information

Borghamns Stenförädling AB är en verksamhet som finns i Vadstena. I Borghamns Stenförädling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ericsson, Swen Mats-Ola som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Ann Madelaine som är född 1966 och har titeln Suppleant, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Borghamns Stenförädling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Borghamns Stenförädling AB på telefon 0143-20174.

Bolaget skall bedriva brytningstillverkning, förädling och marknadsföring av stenprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Borghamns Stenförädling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Borghamns Stenförädling AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Vadstena arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Borghamns Stenförädling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Borghamns Stenförädling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Borghamns Stenförädling AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Borghamns Stenförädling AB har 556540-4919 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.