Sandberg Affärssystem i Vadstena AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall tillhandahålla tjänster avseende installation, utveckling samt förvaltning inom marknadsområdet affärssystem för målgruppen IT-konsultföretag, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sandberg Affärssystem i Vadstena AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vadstena så är Sandberg Affärssystem i Vadstena AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Vadstena arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vadstena och i Östergötlands län. Redan 1995-07-17 så skapades Sandberg Affärssystem i Vadstena AB och bolaget är har F-skattsedel Sandberg Affärssystem i Vadstena AB har haft det sedan 1999-01-01.

Sandberg Affärssystem i Vadstena AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556520-2446 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vadstena.

Just nu är Sandberg Affärssystem i Vadstena AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Sandberg Affärssystem i Vadstena AB så går det att nå dem via telefon på 0143-10615 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sandberg Affärssystem i Vadstena AB är Sandberg, Gustav Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Gunilla Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Höög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .