Svenska Rehab Info Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Svenska Rehab Info Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vadstena. Det är nämligen den kommunen som Svenska Rehab Info Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svenska Rehab Info Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-07-30.

Svenska Rehab Info Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-09-28. Men sedan 1995-01-01 så har Svenska Rehab Info Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Flemingg. 15, 602 24, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svenska Rehab Info Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-126240.

Vadstena arbetar för att bolag som Svenska Rehab Info Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svenska Rehab Info Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av dataprogram, tillhandahålla service å dataprogram och installationer, bedriva utbildning i handhavande av programvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svenska Rehab Info Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Felten, Anders Olle -Felten, Kent Olle.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svenska Rehab Info Aktiebolag och det är följande personer, Felten, Kent Olle som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Felten, Anders Olle som är född 1982 och har titeln Suppleant, Fjärstedt, Leif Patrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svenska Rehab Info Aktiebolag är 556494-0947.