Rent Hus i Vadstena AB

Östergötlands län

Information

Rent Hus i Vadstena AB är ett företag som finns i Vadstena. I Rent Hus i Vadstena AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindell, Ulf Håkan som är född 1959 och har titeln Suppleant, Höög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rent Hus i Vadstena AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rent Hus i Vadstena AB på telefon 0143-12749.

Bolagets verksamhet ska vara: bedriva städning och övriga hushållsnära tjänster samt trädgårdsarbeten samt bedriva bokföring och övriga administrativa tjänster till företag.

Idag är Rent Hus i Vadstena AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rent Hus i Vadstena AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Vadstena arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rent Hus i Vadstena AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-06-25 och Rent Hus i Vadstena AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-07-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rent Hus i Vadstena AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Rent Hus i Vadstena AB har 556492-9353 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.