Rosén Farming Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vadstena och Rosén Farming Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Rosén Farming Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rosén Farming Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rosén Farming Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-11-29. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rosén Farming Aktiebolag ska trivas.

Rosén Farming Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vadstena så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lantbruk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rosén Farming Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Rosén Farming Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Rosén Farming Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-10629.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rosén Farming Aktiebolag är Rosén, Anders Gustav Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergmar Rosén, Åsa Marianne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Rosén Farming Aktiebolag har 556476-7365 som sitt organisationsnummer.