Villadränering i Vadstena AB

Östergötlands län

Information

Villadränering i Vadstena AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där Villadränering i Vadstena AB finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Villadränering i Vadstena AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Villadränering i Vadstena AB har haft sedan 2008-04-24. Villadränering i Vadstena AB har funnits sedan och 2008-05-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Villadränering i Vadstena AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rågg. 2, 592 32, Vadstena men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5811828.

Vadstena arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Villadränering i Vadstena AB Privat, ej börsnoterat.

Villadränering i Vadstena AB har idag 556474-9397 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Villadränering i Vadstena AB

Föremålet för bolagets verksamhet är rörinstallationer inom processindustrin, villadränering, mark och rörarbeten och därmed förenlig verksamhet.

I Villadränering i Vadstena AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Helméus, Bo Anders Jonny som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Helméus, Bo Arne Stellan som är född 1942 och har titeln Suppleant, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .