Harry Pihls Snabbköp i Vadstena Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall driva detaljhandel med livsmedel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Harry Pihls Snabbköp i Vadstena Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vadstena så är Harry Pihls Snabbköp i Vadstena Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Vadstena arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vadstena och i Östergötlands län. Redan 1992-08-28 så skapades Harry Pihls Snabbköp i Vadstena Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

Harry Pihls Snabbköp i Vadstena Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556452-0483 är organisationsnummret för företaget som finns i Vadstena.

Just nu är Harry Pihls Snabbköp i Vadstena Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Harry Pihls Snabbköp i Vadstena Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0143-10006 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Pihl, Georg Harry -Pihl, Per Greger

Följande personer är på något sätt aktiva inom Harry Pihls Snabbköp i Vadstena Aktiebolag är Pihl, Georg Harry som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Pihl, Per Greger som är född 1957 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Svensson, Björn Rune Christer som är född 1953 och har titeln Lekmannarevisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor, Aktiv Redovisning i Linköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.