PUMPTJÄNST I VADSTENA Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vadstena och PUMPTJÄNST I VADSTENA Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och PUMPTJÄNST I VADSTENA Aktiebolag är ett av dem. Statusen för PUMPTJÄNST I VADSTENA Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

PUMPTJÄNST I VADSTENA Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-08-11. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där bolaget finns i jobbar för att bolag som PUMPTJÄNST I VADSTENA Aktiebolag ska trivas.

PUMPTJÄNST I VADSTENA Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vadstena så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reparationer av cirkulations- och djupvattenpumpar samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PUMPTJÄNST I VADSTENA Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är PUMPTJÄNST I VADSTENA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med PUMPTJÄNST I VADSTENA Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-12722.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med PUMPTJÄNST I VADSTENA Aktiebolag är Karlsson, Jan Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Britt-Marie som är född 1950 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

PUMPTJÄNST I VADSTENA Aktiebolag har 556449-6452 som sitt organisationsnummer.