Catco International Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Catco International Aktiebolag är ett bolag som finns i Vadstena. I Catco International Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Iggland, Benny Ingemar som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt i land utanför EES, Iggland, Reine Sture som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Iggland, Anders Karl som är född 1984 och har titeln Suppleant, Engström, Dan Henry som är född 1962 och har titeln Revisor, Filip Holmqvist Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Catco International Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Catco International Aktiebolag på telefon 0143-31170.

Bolaget skall vara aktivt inom branscherna energi, transport och tillverkande industri. Bolaget skall inom dessa branscher bedriva konsultverksamhet och handel meed projekt, produkter, tjänster samt service. Bolaget kan idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Catco International Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Catco International Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Vadstena arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Catco International Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Catco International Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Catco International Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -externa firmatecknaren

Catco International Aktiebolag har 556442-6558 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.