Bårstad Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bårstad Lantbruks Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där Bårstad Lantbruks Aktiebolag finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bårstad Lantbruks Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bårstad Lantbruks Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bårstad Lantbruks Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bårstad Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bårstad Gård , 592 93, Borghamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0143-20024.

Vadstena arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bårstad Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bårstad Lantbruks Aktiebolag har idag 556439-2073 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Annelie Margareta -Andersson, Mats Gustaf är den som för stunden ansvarar för Bårstad Lantbruks Aktiebolag

Bolaget skall äga och driva vindkraftverk, bedriva jordbruks- drift, handel med jordbruksprodukter, konsultverksamhet inom jordbrukssektorn, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Bårstad Lantbruks Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Mats Gustaf som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Annelie Margareta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .