GLn-Produkter Aktiebolag

Östergötlands län

Information

GLn-Produkter Aktiebolag är ett företag som finns i Vadstena. I GLn-Produkter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindgren, Karl Göran som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindgren, Mats Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Mårten Karl Göran som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Ingrid Christina som är född 1939 och har titeln Suppleant, Höög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med GLn-Produkter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå GLn-Produkter Aktiebolag på telefon 0143-31140.

Bolaget skall bedriva handel med och konstruktion jämte montering av kedjetransportörer för industriändamål, handel med och montering av utrustning för livsmedelsindustrin, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är GLn-Produkter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

GLn-Produkter Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Vadstena arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

GLn-Produkter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och GLn-Produkter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GLn-Produkter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindgren, Karl Göran -Lindgren, Mats Göran -Lindgren, Mårten Karl Göran

GLn-Produkter Aktiebolag har 556437-7264 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.