Ekonomibyrån i Motala/Vadstena AB

Östergötlands län

Information

556430-7659 är organisationsnummer för företaget Ekonomibyrån i Motala/Vadstena AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekonomibyrån i Motala/Vadstena AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vadstena som är den kommunen som Ekonomibyrån i Motala/Vadstena AB finns i.

Ekonomibyrån i Motala/Vadstena AB har varit registrerat sedan 1991-09-04 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekonomibyrån i Motala/Vadstena AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Ekonomibyrån i Motala/Vadstena AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vadstena som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekonomibyrån i Motala/Vadstena AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Ekonomibyrån i Motala/Vadstena AB så kan ni göra det på telefon genom 0143-10487 eller genom brev på följande adress:
Motalag. 18, 592 32, Vadstena

Bolaget skall bedriva såväl ekonomisk som administrativ konsult och serviceverksamhet, samt handel med lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekonomibyrån i Motala/Vadstena AB och det är Blohm, Hans Gösta som är född 1949 och har titeln VD, Blohm, Hans Gösta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell Sundström, Maria Cathrine som är född 1967 och har titeln Suppleant, Viktorsson, Björn Nils-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Viktorssons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,