Herrestad Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva jordbruksdrift, äga och förvalta fastigheter, bedriva värdepappershandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Herrestad Lantbruks Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vadstena så är Herrestad Lantbruks Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Vadstena arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vadstena och i Östergötlands län. Redan 1990-12-20 så skapades Herrestad Lantbruks Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Herrestad Lantbruks Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Herrestad Lantbruks Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556414-9531 är organisationsnummret för företaget som finns i Vadstena.

Just nu är Herrestad Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Herrestad Lantbruks Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0143-24067 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Herrestad Lantbruks Aktiebolag är Rosén, Jan Gustaf Wenzel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hulthe, Charl. Magdalena Krist. som är född 1943 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .