Freberga Gård Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall driva lantbruk, svinuppfödning,foderhantering, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Freberga Gård Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vadstena så är Freberga Gård Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Vadstena arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vadstena och i Östergötlands län. Redan 1990-12-05 så skapades Freberga Gård Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Freberga Gård Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Freberga Gård Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556413-3378 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vadstena.

Just nu är Freberga Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Freberga Gård Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0143-20188 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Nils Torbjörn -Krumlinde, Björn Tomas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Freberga Gård Aktiebolag är Krumlinde, Björn Tomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Nils Torbjörn som är född 1935 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .