Hässleby Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vadstena och Hässleby Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Hässleby Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hässleby Lantbruks Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hässleby Lantbruks Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-12-03. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där företaget finns i jobbar för att företag som Hässleby Lantbruks Aktiebolag ska trivas.

Hässleby Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vadstena så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva jordbruksdrift, konsultverksamhet inom jordbrukssektorn, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hässleby Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Hässleby Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Hässleby Lantbruks Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6595985.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Hässleby Lantbruks Aktiebolag är Ydrén, Per Anders Fredrik som är född 1952 och har titeln Likvidator, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Hässleby Lantbruks Aktiebolag har 556413-2032 som sitt organisationsnummer.