Bo Stigson Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556408-8747 är organisationsnummer för bolaget Bo Stigson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo Stigson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vadstena som är den kommunen som Bo Stigson Aktiebolag finns i.

Bo Stigson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-10-17 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo Stigson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Bo Stigson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vadstena som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bo Stigson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bo Stigson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0143-30123 eller genom brev på följande adress:
Annelund Hov 302, 596 91, Skänninge

Bolaget skall bedriva jordbruksdrift, konsultverksamhet inom jordbrukssektorn, tillverkning, försäljning och konsultverksamhet inom tekniska sektorn, handel med värdepapper, fastighets- förvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo Stigson Aktiebolag och det är Stigson, Bo Anders Hilding som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Stigson, Elsa Gudrun som är född 1948 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,